Wat is Fashion Evenings by Min Design

Kom zelf die outfit maken waar je al jaren naar op zoek bent. Teken een rok of broek op je eigen maat. Maak je favoriete kledingstuk na in een andere kleur. Of geef je hele garderobe een make-over. Dit allemaal leer je op de Fashion Evenings van Mindesign.
Twee keer per jaar geeft modeontwerpster Janne Kromhout 14 weken lang les in haar atelier.

In de Fashion Evenings Basic leer je naast naaitechnieken en patroontekenen onder meer je kleding customizen en remakes maken. Ook modegeschiedenis komt uitgebreid aan bod.

In de Fashion Evenings Pro wordt meer aandacht besteed aan ritsen inzetten, zakken maken, zomen, beleg, mouwen inzetten, you name it. Je bouwt je materiaalkennis verder uit en ook de beginselen van het ontwerpen komen aan bod. Daarnaast is er desgewenst tijd om aan eigen projecten te werken.

Omdat de lessen in kleine groepen van maximaal 5 deelnemers gegeven worden, is er ruimte voor veel individuele aandacht. Iedereen werkt op een eigen niveau en kan zelf aangeven waar de meeste aandacht aan besteed wordt. Desgewenst kan er op eigen naaimachines gewerkt worden om die meteen goed onder de knie te krijgen.

Praktische informatie:

De Fashion Evenings Basics-lessen vinden plaats op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur, de Pro-lessen op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Lesgeld is in totaal €385 (voor studenten € 325). Oefenmaterialen, tekenpapier en plezier zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie en aanmelding mail naar: fashionevenings@gmail.com

Je kan ook kijken op: https://www.facebook.com/FashionEveningsByMinDesign/