Wat is Fashion Evenings by MinDesign

Leer je lievelingsoutfit na maken. Een rok of broek op je eigen maat tekenen. Dat kledingstuk waar je al jaren naar op zoek bent zelf te maken. Of je hele garderobe een make-over te geven. Je hoeft nooit meer naar een H&M na het volgen van de Fashion Evenings. En hoe mooi is het als je die one of a kind, superchique jurk voor de bruiloft van je beste vriend gewoon zelf gemaakt hebt?!
Twee keer per jaar geeft modeontwerpster Janne Kromhout 12 weken lang les in haar atelier in het prachtige Hendrick de Keijer-gebouw in Amsterdam west.

In de Fashion Evenings Basic leer je naast naaitechnieken en patroontekenen onder meer je kleding customizen of remakes maken. Ook onze modegeschiedenis komt aan bod.

Tijdens de Fashion Evenings Pro wordt aandacht besteed aan technieken zoals ritsen inzetten, zakken maken, zomen, beleg, mouwen inzetten, you name it. Je bouwt je materiaalkennis verder uit en ook de beginselen van het ontwerpen komen aan bod. Daarnaast werk je onder begeleiding aan eigen gekozen projecten.

Je hoeft niet eerst de basiscursus te doen om mee te kunnen doen aan de Fashion Evenings-vervolgcursus, als je de beginselen van het naaien en patroonteken al onder de knie hebt. –

Omdat de lessen in kleine groepen van maximaal 5 deelnemers gegeven wordt, is er ruimte voor veel individuele aandacht. Iedereen werkt op een eigen niveau en kan zelf aangeven waar de meeste aandacht aan besteed wordt. Desgewenst kan er op eigen naaimachines gewerkt worden om die meteen goed onder de knie te krijgen.

Praktische informatie:
De Fashion Evenings Basics-lessen vinden plaats op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur, de Pro-lessen op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Lessen voorjaar 2017:
De basic-lessen lopen dit seizoen van 27 februari t/m 29 mei (24 april = geen les i.v.m. vakantie)
en de Pro-lessen van 28 februari t/m 30 mei (25 april = geen les i.v.m. vakantie).
Na de laatste les vindt in overleg nog een inhaalmiddag plaats.

Lesgeld is in totaal €385 (voor studenten € 325). Oefenmaterialen, tekenpapier en plezier zijn bij de prijs inbegrepen.
Voor meer informatie en aanmelding mail naar: fashionevenings@gmail.com
En kijk op: https://www.facebook.com/FashionEveningsByMinDesign/